Rólunk

Amit tudnod kell rólunk!

Üdvözöljük a Websharknál, ahol a webfejlesztés és az innováció iránti szenvedélyünk hajt bennünket minden nap!

Cégünk célja, hogy ügyfeleink számára olyan egyedi és professzionális weboldalakat készítsünk, amelyek nemcsak esztétikusak, hanem funkcionálisak is, és maximálisan megfelelnek az üzleti igényeknek.

A Webshark egy dinamikus és kreatív csapat, amely szakértelemmel és tapasztalattal rendelkezik a webfejlesztés terén. Csapatunk magasan képzett webfejlesztőkből, dizájnerekből és digitális marketing szakértőkből áll, akik együttműködve valósítják meg az Ön elképzeléseit. Hiszünk abban, hogy minden projekt egyedi, ezért minden egyes munkánk során személyre szabott megoldásokat kínálunk, hogy megfeleljünk ügyfeleink különleges igényeinek és céljainak.

Elkötelezett vagyunk amellett, hogy ügyfeleinknek ne csak egy egyszerű weboldalt nyújtsunk, hanem egy olyan digitális megoldást, amely hosszú távon is értéket teremt. Munkánk során a legújabb technológiákat és a legjobb iparági gyakorlatokat alkalmazzuk, hogy ügyfeleink weboldalai gyorsak, biztonságosak és felhasználóbarátak legyenek. Az általunk készített weboldalak nemcsak esztétikailag vonzóak, hanem hatékonyan támogatják az üzleti célokat is.

Lépést tartunk a világgal

A Webshark átfogó megoldásokat kínál a digitális világ folyamatosan változó kihívásaira, legyen szó domain regisztrációról, hostingról, web- és alkalmazásfejlesztésről, hatékony weboldal készítésről vagy online marketingről. Célunk, hogy ügyfeleink egyedi igényeihez alkalmazkodva nyújtsunk testre szabott szolgáltatásokat, amelyekkel vállalkozásuk sikeresebbé és versenyképesebbé válhat.

A mai digitális korban az online jelenlét alapvető fontosságú minden vállalkozás számára. Legyen szó egy induló vállalkozásról vagy egy már jól ismert márkáról, minden ügyfelünk számára biztosítjuk azokat az eszközöket és technológiákat, amelyekkel kiemelkedhetnek a versenytársak közül. Tudjuk, hogy minden cég különböző, ezért rugalmas megközelítést alkalmazunk, hogy szolgáltatásaink teljes mértékben megfeleljenek ügyfeleink egyedi igényeinek

Megelőzzük versenytársaid

Küldetésünk a cégedet versenyképesebbé, sikeresebbé tenni a piacon azáltal, hogy egy könnyen kezelhető, gyorsan bevezethető vállalatirányítási CRM rendszert ágyazunk be céged működésébe. Ezzel nem csak az értékesítési hatékonyságod növelhető mérhetően, hanem teljes kontrollt kapsz céged valamennyi ügyviteli folyamata felett. Célunk, hogy olyan megoldásokat kínáljunk, amelyek révén vállalkozásod folyamatosan növekedhet és fejlődhet.

A jövődre építünk

A Webshark az alapoktól építi fel a céged, és nem hagy ki egyetlen értékes téglát sem. Tudjuk, hogy egy sikeres online jelenlét kulcsa a szilárd alapok lefektetésével kezdődik. Ha már kitaláltál valamit, és megtaláltad hozzá a megfelelő domain nevet, az első lépés az, hogy biztosítsd annak elérhetőségét. Ha a domain szabad, foglald le azonnal! Ez az első lépés a siker felé vezető úton.

Miután megvan a domain, a Webshark csapata azon dolgozik, hogy megteremtse a stabil alapot, amelyre hosszú távon építkezhetünk. Szolgáltatásaink teljes körűek és minden részletre kiterjednek, hogy Önnek csak az üzlete növekedésére kelljen koncentrálnia.

Átadjuk a tapasztalatot

Van egy jó ötleted? Esetleg már meg is valósítottad és el is indultál valamerre, de a várt profit eddig elmaradt? Ne aggódj, nem vagy egyedül! Múltunk során számos olyan Ügyféllel dolgoztunk együtt, akik nagyszerű ötletekkel rendelkeztek, de a kivitelezéshez és a sikeres online jelenléthez a Webshark szakértelmére volt szükségük. Mi abban segítünk, hogy az ötletedből sikeres üzletet faragjunk, és maximálisan kihasználjuk a digitális világ nyújtotta lehetőségeket.

Rólunk

Büszkék vagyunk rá, hogy az elmúlt 20 évben számos ügyfelünk számára nyújtottunk kivételes szolgáltatásokat

  • 3500+ domain regisztráció: Több mint 3500 domain regisztrációval biztosítjuk, hogy ügyfeleink online jelenléte erős és jól látható legyen.
  • 600+ hosting ügyfél: Több mint 600 elégedett hosting ügyfél választott minket a megbízható és gyors webtárhely szolgáltatásaink miatt.
  • 20+ vállalatirányítási rendszer: Több mint 20 vállalatirányítási rendszert adtunk át, amelyek hatékonyabbá tették ügyfeleink üzleti folyamatait.
  • 2000+ átadott weboldal: Az elmúlt évtized során több mint 2000 weboldalt készítettünk el, amelyek mindegyike egyedi igényekhez igazodva készült.
  • 100+ mobilalkalmazás: Több mint 100 mobilalkalmazást fejlesztettünk hazai és nemzetközi cégek számára, hogy ügyfeleink a mobil platformokon is sikeresen szerepelhessenek.
  • Online marketing kampányok: Számos vállalkozással dolgoztunk együtt olyan online marketing kampányokon, amelyek révén ügyfeleink piacvezetővé váltak a saját területükön.
IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!
Érdekelnek a legfrissebb iparági hírek, legújabb blogbejegyzéseink?
Ajánlatkérés