Karrier

Ötletembereket, kreatívokat, fiatal tehetségeket keresünk!

Mindig szükségünk van friss gondolatokra, új szemléletre, kihívásokat keresőkre! Ha az alábbi listában találsz számodra érdekes feladatkört, kattints rá és ha úgy érzed, hogy megfelelsz a leírt elvárásainknak, töltsd ki a pozícióhoz tartozó űrlapot!

Frontend fejlesztő

Frontend fejlesztőt keres a Webshark szombathelyi irodájába! Ha járatos vagy a frontend fejlesztésben és megfelelsz felsorolt elvárásainknak (hosszú a lista), akkor jelentkezz minél előbb!

Backend fejlesztő

Szereted a változatos feladatokat és szakmai kihívásokat? Fejlődni szeretnél? Nálunk fiatalos légkör és rugalmas időbeosztás mellett élheted ki kreativitásodat és precízitásodat.

Projektmenedzser állás

Ha kiválóan ismered a web minden sarkát, nem csak kívülről, hanem belülről is, szereted a pörgést, az emberek irányítását, a kapcsolattartást az ügyfelekkel, akkor jelentkezz hozzánk projektmenedzsernek!

Jelentkezés az állásra

  Személyes adataid

  Referenciáid

  A maximum feltölthető fájlméret: 5MB.

  A maximum feltölthető fájlméret: 5MB.

  [honeypot secondary-email-2345]

  A “Kitöltöttem mindent, jelentkezem az állásra!” gomb megnyomásával hozzájárulást adsz ahhoz, hogy munkatársunk megkeressen e-mailben vagy telefonon, valamint elfogadod az Adatvédelmi Szabályzatunkat. A megadott adataidat bizalmasan kezeljük, harmadik fél részére semmilyen körülmények között sem adjuk át.

  Széchenyi 2020