Tulajdonost váltott a Webshark: kedvező változások a számotokra

1

Új tulajdonoshoz került a Webshark, ami a meglévő ügyfelek szempontjából csak pozitív változásokat hoz. A cég és a márka nem szűnik meg, sőt az új tulajdonosok szándéka a brand erősítése és a szolgáltatási színvonal emelése. Ezt a célt szolgálják a várható új beruházások és a humán erőforrás fejlesztése. De ami a legfontosabb: a munka változatlanul folyik tovább.

Megvált a Web Hosting Kft.-ben lévő tulajdonrészétől, az eddigi tulajdonos-ügyvezető. Az új tulajdonos az Apptive Kft. lett. A váltás közvetlen hatása elsősorban az, hogy kibővül a “szürkeállományunk”, hiszen az új tulajdonoshoz kapcsolódó cégcsoportnál olyan felkészült szakemberek dolgoznak, akik innentől kezdve segíteni tudják a mi munkánkat is, és ezáltal jóval szélesebb körű szolgáltatásokat tudunk kínálni ügyfeleink számára.

A weboldalfejlesztés természetesen továbbra is elsődleges prioritást élvez, de a tevékenységi körünk kibővül több új, speciális szolgáltatással is, mint például mobil-alkalmazásfejlesztéssel, vagy komolyabb vállalatirányítási rendszerek kialakításával.

A váltás tehát új lehetőségeket teremt: egyrészt az eddigi tapasztalatok megosztásra kerülnek, fejlesztve szakmai tudásunkat, másrészt a jelenlegi ügyfeleknek további lehetőségeket tudunk kínálni az előrelépésre. Mindez várakozásaink szerint még pozitívabbá teszi a Webshark megítélését.

Jelenlegi ügyfeleink számára fontos, hogy a tulajdonosváltással járó átállás, valamint a konkrét változások kidolgozása némi időt vesz igénybe. Annál is inkább, mert az átadás-átvétel folyamata együtt jár egy költözéssel, melynek során – feltehetően június folyamán – ismét visszaülünk a régi helyünkre: a Semmelweis utca 2.-be, a Palace Irodaházba.

A tervek szerint azonban a nyári hónapok során mindenképpen sikerül majd lebonyolítani az átállást, így szeptemberben már fennakadások nélkül, de még magasabb színvonalon tudunk kiszolgálni Titeket és új ügyfeleinket.

Címkék:

A Webshark.hu a hozzászólásoknál előzetes moderálást alkalmaz. Moderálási szabályaink itt olvashatók.

Széchenyi 2020