Idén sem marad el a nyári szünet a Web Hosting Kft.-nél: július 16. és 20. között pihenünk

Ebben az évben is lesz néhány forró nyári nap, amikor elvonulunk kikapcsolódni, feltöltődni, regenerálódni az egész évi őrült hajtás után, hogy azt követően még jobb weboldalakat készítsünk Nektek. Nem lesz ez hosszú pihenő, de július 16. és 20. között nem találtok itt bennünket.

Mint ahogy eddig minden évben, idén is kollektíven, egyszerre szabadságoljuk magunkat pár napra: pihenünk, nem dolgozunk, bezár a gyár. Nem azért mondjuk, hogy irigykedjetek, amiért mi elhúzunk csobbanni, vitorlázni, búvárkodni, vagy csak heverészni egy koktéllal a kezünkben a színes napernyők alatt, hanem mert nem leszünk bent az irodában és telefonon sem tudtok elérni bennünket.

Ezért július 15-étől július 20-ig weboldalfejlesztéssel kapcsolatosan

csak a halasztást nem tűrő hibák, problémák megoldását tudjuk ígérni.

Ha ilyen felmerülne, akkor írj egy e-mailt a pm@webshark.hu e-mail címre, és igyekszünk 24 munkaórán belül reagálni! Bővítést, módosítást ebben az időszakban nem végzünk, de július 22. után, hétfőn természetesen ismét a megszokott lendülettel látunk munkához.

Ami a hosting-szolgáltatásunkat illeti, ott ugyanígy csak július 23-án tudunk először foglalkozni

● új domainek regisztrálásával,
● meglévő domainek átregisztrálásával,
● e-mailek, hosting csomagok beállításával és
● a számlákkal is.

De persze, ha valamilyen e-mailekkel, ftp-vel kapcsolatos hibába beleszaladtok, akkor bátran írjatok a rendszergazda@webhostingkft.hu e-mail címre, illetve sürgős e-mail cím beállítás, illetve átirányítás kérése esetén a pm@webshark.hu e-mail címre, és ígérjük, hogy 24 munkaórán belül válaszolunk.

Előre is köszönjük a megértéseteket. A szünet után újult erővel csapunk bele a munkába!

Címkék:

A Webshark.hu a hozzászólásoknál előzetes moderálást alkalmaz. Moderálási szabályaink itt olvashatók.