Július 14-én szabadságra megy a Webshark, és ott is marad egy hétig

Ez a nyár sem telik el nyaralás nélkül a Websharknál. Ez pedig azzal jár, hogy nem az irodában, a monitorok előtt ülünk verejtékes homlokkal a feszített munkatempó miatt, hanem a tengerparton, a pálmafák árnyékában heverünk a napozóágyakban, koktéllal a kezünkben.

…esetleg hasítjuk a habokat vitorlásainkkal, vagy csak alámerülünk az azúrkék óceánban korallok és színes tengeri halak között. Na jó, lehet, hogy nem pont így. De a lényeg, hogy

július 14. és július 23. között nem leszünk a megszokott helyünkön, ne keressetek! Vagy csak sürgős esetben.

Ami a fejlesztési kérdéseket, problémákat illeti, ezen időszak alatt weboldallal kapcsolatos témakörben kizárólag a hibák elhárításával foglalkozunk. Fejlesztést, módosítást 2017. július 23. után tudunk a megszokott módon végezni. Ha sürgős, halaszthatatlan kérésed lenne, akkor a pm@webshark.hu e-mail címen várjuk nagy izgalommal a leveled. Megkeresésedre 48 munkaórán belül tudunk válaszolni.

A hosting-tevékenységünk kapcsán is hasonló a helyzet, azaz új domain regisztrációt, meglévő domainnév-átregisztrálást, számlákkal kapcsolatos műveleteket július 23. után fogunk a megszokott módon végezni. Sürgős, halaszthatatlan kérés esetén (e-mail vagy ftp-probléma) dobj egy levelet a rendszergazda@webshark.hu e-mail címre!

Köszönjük a megértéseteket. Hamarosan újult erővel csapunk bele a munkába!

Címkék: ,

A Webshark.hu a hozzászólásoknál előzetes moderálást alkalmaz. Moderálási szabályaink itt olvashatók.