Tovább gyorsítjuk a szervereinket – leállást tervezünk szerda éjjelre

A fejlődés mindig áldozatokkal jár. Annak érdekében, hogy tovább tudjuk gyorsítani az általunk kiszolgált weboldalakat, időnként leállásra kényszerülünk. Így lesz ez szerda este 23:00-tól kezdődően – terveink szerint – mintegy 6 órán keresztül. Ennek eredményeként viszont gyorsabbá válnak az oldalak.

Talán már észrevettétek, hogy az elmúlt időszakban 4-5 alkalommal nem voltak elérhetők a szolgáltatásaink. Ennek oka az volt, hogy a szervereink sebességének növelése miatt szükség volt azok időnkénti újraindítására. Ennek eredményeként gyorsabban töltődnek be az általunk hostolt oldalak, ezt azonban lehet még fokozni!

Most, utolsó lépésként – még egyszer – sor kerül egy hosszabb leállásra, mely számításaink szerint

6 órát vesz igénybe, és július 12-én, szerda este, 23:00-kor kezdődik és hajnali 05:00-ig tart.

Ekkor a webtartalmakat szinkronizáljuk át az új adattároló eszközökre, ez pedig csak úgy lehetséges, ha közben a weboldalak kiszolgálását leállítjuk. Erre azért van szükség, hogy a szinkronizálás közben keletkező adatok ne vesszenek el. Július 13-án reggel 05:00-kor már az új tárhelyről fognak betöltődni az oldalak.

A levelezési szolgáltatást a leállás nem érinti.

A leállás miatt türelmeteket és megértéseteket kérjük! Ha valami problémát tapasztalnátok az újraindítás után, akkor keressetek minket bátran a rendszergazda@webhostingkft.hu címen!

Címkék: ,

A Webshark.hu a hozzászólásoknál előzetes moderálást alkalmaz. Moderálási szabályaink itt olvashatók.