Látványos lendületben

Golfpálya, a Balaton, versenyek, rendezvények, társasági élet, pezsgés, golfakadémia – rengeteg információ, igazán lenyűgöző vizuális élményként csomagolva, a közösségi média minden lényeges elemével összeköttetésben.

A 2012-ben az év golfpályájának választott Balaton Golf weboldala színvilágával, erőteljesen a látványra összpontosító megjelenésével igazán vonzó célponttá teszi a Balaton északi partján varázslatos környezetben elterülő golfpályát mind a golfozás kedvelői, mind a társasági élet, rendezvények szervezői számára.

A nyitóoldal megoldása valódi panorámaként tárja váltakozó képeivel a látogató elé a környezetet, amihez tökéletesen illeszkedik az oldal természet-közeli, a vizet és a fű zöldjét szimbolizáló színvilága.

Minden olyan tartalom elérhető, és kiemelve megtalálható a főoldalon, ami egy golfozó számára valóban fontos: versenynaptár, pályafoglalás, valamint az aktuális versenyek, programok listája. Helyet kaptak itt a közösségi oldalak elérései, valamint minden beltartalmi oldal egyszerűen elérhető a közvetlen linkekkel, így valóban felhasználóbarát, jól strukturált az oldal kialakítása.

A legfontosabb információkat a pályaszakaszokról képi és szöveges formában kidolgozott tartalmak mutatják be. A számtalan információ jól elkülönülő, letisztult formában érhető el, a középre rendezett oldal ugyanakkor nem veszíti el szellős megjelenését. Szinte minden tartalom közvetlenül megosztható a közösségi oldalakon, így téve interaktívvá az oldalt, elérhetővé és kereshetővé az ott elhelyezett tartalmakat.

A külföldi golfozó vendégek számára német és angol nyelven is elérhetőek a tartalmak.

Weboldal: http://balatongolf.hu

A Webshark.hu a hozzászólásoknál előzetes moderálást alkalmaz. Moderálási szabályaink itt olvashatók.