Fogékony vagy a változásokra?

2

Ezúton szeretnénk értesíteni minden kedves Ügyfelünket/Látogatónkat, hogy élesítettük megújult weboldalunkat! 2013 őszén döntöttünk úgy, hogy oldalunk újból megérett egy redesign-ra. A kor igényei évről évre magasabb elvárásokat támasztanak és webfejlesztő cégként elengedhetetlen az aktuális trendeket tükröző megjelenés!

Az elmúlt 10 évben több száz weboldalt fejlesztettünk, több száz egyeztetésen, designterven és több millió sor kód írásán vagyunk túl. Újra és újra változásra törekszünk, lépést tartunk, elképzelünk, megborsozunk és megpaprikázunk, kombinálunk, teremtünk, megvalósítunk. Minden napot úgy élünk meg, mint egy születésnapot, mert minden nap valami olyasmit hozunk létre, ami tegnap még nem volt.

Az egy évtizeddel ezelőtti névválasztásunk küldetés volt és magasra tettük a mércét. Az elmúlt 10 év folyamatos megújulást jelentett. Most ismét letértünk az ösvényről és rájöttünk, hogy saját weboldalt készíteni rakendroll!

Fogékony vagy a változásokra?

Mert soha nem lesz tökéletes, a trendeket – amelyek naponta változnak – követni kell, bele kell tenni fantáziát, energiát és rendszert amitől szépen muzsikál.

Elfordítottuk a kormánykereket és reméljük, hogy az ügyfeleinket is sikerül meggyőzni arról, hogy megújulni ma már nem elég 5-10 évenként! Ahogy a kampányainkat is évről évre átfogalmazzuk, a márkánkat, termékeinket és weboldalunkat is rendszeresen át kell öltöztetnünk új ruhába!

Minden véleményt szívesen fogadunk, kérjük, hogy használd a Facebook komment lehetőséget!

Címkék:

A Webshark.hu a hozzászólásoknál előzetes moderálást alkalmaz. Moderálási szabályaink itt olvashatók.

Széchenyi 2020