Mobilbarát weboldal készítése

Több vevőt és bevételt szeretnél mobil eszközökön is? Kérd ingyen árajánlatunkat!

MOBILBARÁT WEBOLDAL A WEBSHARKTÓL

Szeretnéd megtöbbszörözni a weboldaladra látogatók vagy a webáruházadban vásárlók számát? És nincs még mobilra optimalizált weboldalad?

Rohamosan terjed az okostelefon Magyarországon is, főleg az olcsó androidos készülékek megjelenésének köszönhetően, de egyre többen használunk tableteket is. Már 2014 februárjában (a We are social egész világra kiterjedő tanulmánya alapján) Magyarországon a teljes népesség 34 százalékának okostelefon lapult a zsebében, táskájában. 75 százalékuk pedig okostelefonján keresett információkat termékekről, ráadásul 24 százalékuk mobilján keresztül rendelte meg a kinézett árukat, szolgáltatásokat! Szerinted, ezek alapján neked nem kell mobilbarát weboldal?

ilyen a mobilra optimalizált weboldal

MA MÁR ALAPVETŐ EGY WEBOLDAL MOBILRA IS

Egy több éve, hagyományos, asztali gépre vagy laptopra elkészített weboldal csak komoly kompromisszumokkal használható mobiltelefonon, hiszen kicsi a kijelzője, az emberek ujja pedig jóval nagyobb, mint a kurzornyíl, amit az egérrel mozgatnak. Miért baj ez? Mert az emberek az ujjaikkal navigálnak mobilos netezés, alkalmazás-használat közben, nem pedig egérrel. Egy nagy monitorra optimalizált weboldal elrendezése és elemeinek mérete miatt egyáltalán nem alkalmas mobilos használatra.

Egy mobilbarát weboldal egészen máshogy épül fel, kifejezetten úgy, hogy a látogató könnyen elérje a célját okostelefonon is. Egyértelmű legyen számára, hol a menü, amit könnyen legördíthet, megtalálja a keresőmezőt, de megrendelés esetén se okozzon gondot neki, amikor rá kell böknie a Megrendelem gombra. Ugye, nem örülnél neki, ha itt bukna el valamelyik potenciális vevőd? Vagy ott, hogy nem találja, nem is látja a telefonszámod, címed, mert n mobilbarát a weboldalad.

Érdekel a mobilbarát weboldal, megrendelem!

EZÉRT KELL NEKED IS MOBILBARÁT WEBOLDAL!

És ők már nem csak pár látogatót jelentenek, hiszen, mint a statisztikából kiderül, nemcsak arról van szó, hogy 75 százalék mobilon keres rá az őt érdeklő termékekre, hanem hogy 24 százalékuk már ott is vásárolja meg! És itt Magyarországról beszélünk.

Ráadásul nagyon sokan használnak egyszerre több eszközt, tehát az a 75 százaléknyi okostelefon-használó, aki mobilon böngészi az árukat, szolgáltatásokat, sok esetben aztán a desktop gépén, laptopján, vagy akár tabletjén lesz vásárlód. Már, ha van megfelelő mobilbarát weboldalad, ahol könnyen megtalálja a keresett terméket, majd nem okoz neki gondot a váltás, amikor a gépén realizálja végül a megrendelést, vagy onnan ír neked e-mailt. Ezek alapján mit gondolsz, Neked nem kellene egy weboldal mobilra?

Érdekel a mobilbarát weboldal, megrendelem!

mobil weboldal vagy reszponzív weboldal

MOBIL OLDALTÓL A RESZPONZÍV WEBOLDALIG

Egy mobilbarát weblap kétféleképpen készülhet el. Az egyik megoldás, amikor asztali számítógépekre, laptopokra készült honlapod fontosabb elemeit emeljük át egy mobilos verzióba. Ez okostelefonon jól használható lesz, azonban eredeti tartalmának, funkcióinak csak egy része érhető majd el. Ilyenkor a mobilra optimalizált weboldal linkje általában egy "m." betűt kap az elejére, ami jelzi, hogy egy másik oldalon jár a látogató.

Ennél jobb megoldás, amikor eredeti weboldaladat is átalakítjuk, és egy reszponzív oldalt készítünk, mely rugalmasan alkalmazkodik minden eszköz képernyőjének felbontásához. Ez persze komolyabb feladat, hiszen a régi weboldaladat le kell cserélni egy teljesen új oldalra, melynek kinézete ugyan hasonlíthat az eredetihez, azonban a motor már egészen más. Ilyenkor minden tartalom és funkció minden eszközön (okostelefonon, tableten, desktopon) elérhető úgy, hogy a lehető legteljesebb élményt nyújtsa ügyfeleidnek, vásárlóidnak.

Ha többet meg akarsz tudni a mobilbarát weboldalakról, akkor kattints a linkre, és egy terjedelmes, de hasznos anyagot olvashatsz róluk!

VÁLASZD KI A SZÁMODRA LEGJOBB MOBILBARÁT WEBOLDAL CSOMAGOT!

WEBOLDAL MOBILRA - ALAP CSOMAG

weboldal mobilra alap csomag
 • Mobilra optimalizált weboldal.

Megrendelem!

WEBOLDAL MOBILRA - HALADÓ CSOMAG

weboldal mobilra haladó csomag
 • Reszponzív weboldal készítése.
 • Amivel kapsz egy mobil weboldalt is.

Megrendelem!

WEBOLDAL MOBILRA - PROFI CSOMAG

weboldal mobilra profi csomag
 • Reszponzív weboldalt készítünk.
 • Így kapsz egy mobil weboldalt is.
 • Adunk egy teljes SEO-t és tanácsadást.
 • Elkészítünk egy plusz landing page-et.

Megrendelem!

RENDELD MEG A SZÁMODRA LEGJOBB MOBILBARÁT WEBOLDAL CSOMAGOT!

  Melyik csomagunkat választod?

  A “Kitöltöttem mindent, elküldöm” gomb megnyomásával hozzájárulást adsz ahhoz, hogy munkatársunk megkeressen e-mailben vagy telefonon, valamint elfogadod az Adatvédelmi Szabályzatunkat. A megadott adataidat bizalmasan kezeljük, harmadik fél részére semmilyen körülmények között sem adjuk át.

  Széchenyi 2020