Segítünk neked, hogy nagyobb forgalmat, több elégedett vevőt és növekvő bevételt érj el!

Közel 20 éve készítünk weboldalakat, és több mint 1000 sikeres honlapot adtunk át.

Amit tudnod kell rólunk!

Lépést tartunk a világgal

A Webshark a domain regisztráció, a hosting, a web- és alkalmazásfejlesztés, a hatékony weboldal készítés és az online marketing folyamatosan változó világának kihívásaira kínál egyedi igényeidhez alkalmazkodó megoldásokat.

A Webshark lépést tart a világgal

Megelőzzük versenytársaidat

Küldetésünk a cégedet versenyképesebbé, sikeresebbé tenni a piacon azáltal, hogy egy könnyen kezelhető, gyorsan bevezethető vállalatirányítási CRM rendszert ágyazunk be céged működésébe, amellyel mérhetően növekszik az értékesítési hatékonyságod és kézben tarthatod céged valamennyi ügyviteli folyamatát.

A jövődre építünk

A Webshark az alapoktól építi fel a céged és nem hagy ki egyetlen értékes téglát sem. Kitaláltál valamit és megtaláltad hozzá a megfelelő domain nevet? Ha a domain szabad, foglald le! Ha már megteremtettük a stabil alapot, arra tudunk hosszútávon építkezni.

Átadjuk a tapasztalatot

Van egy jó ötleted? Esetleg már meg is valósítottad és el is indultál valamerre, de a várt profit eddig elmaradt? Múltunk során több olyan Ügyféllel dolgoztunk együtt, ahol az ötlet megvolt, de a kivitelezéshez mi kellettünk.

Bízhatsz bennünk!

Valós eredményeink:

Neked is garantáljuk:

  • megfelelő domainnév regisztráció 24 órán belül
  • stabil hosting szolgáltatás 24 órás felügyelettel
  • redundáns szerverháttér
  • átlátható vállalatirányítási, CRM rendszer, hogy csak az eladásodra fókuszálj
  • teljesen automatizált, felhasználóbarát és professzionális honlap, amely eleve mobilra optimalizált és a keresőkben is előkelő helyet foglal el
  • marketing stratégiák és praktikák, amelyek már rövid- és középtávon is sikert hoznak cégednek ügyfélszerzésben és megtartásban

Elégedett ügyfeleink

Minden az elképzeléseinknek megfelelően, kompromisszumok nélkül valósult meg. Webes projektjeinkkel a jövőben is csak hozzátok fordulunk, Gyorsak és igényesek vagytok. Köszönjük!

Seed-Imex Kft.
Farkas László
ügyvezető igazgató

A teljesítmény mellett, az emberi kapcsolatok alapozzák meg, azt a kölcsönös bizalmat, ami hosszútávon elengedhetetlen a sikeres munkához. A Websharknál már az első pillanatban nagyon szimpatikus volt, hogy mindenki nagyon közvetlen, ezért a közös munka sokkal oldottabb, a kapcsolattartás gördülékenyebb.

Pamutboyz Kft.
Molnár Mátyás
ügyvezető

Mindig segítőkészek, gyors és precíz munkát végeznek. Ha épp nincs jó ötletem, rájuk számíthatok. Nem rejtik véka alá a véleményüket, ha úgy látják, valamiről hibásan gondolkodom és rontana az eddig elért eredményen.

Aromax Zrt.
Szabó csaba
kereskedelmi képvselő

A munkájukat mi sem dicséri jobban, mint hogy az eltelt évek alatt további weboldalakat készítettek el számunkra, és mindegyik oldal messzemenőkig az igényeink szerint készült el. A Webshark ezzel a munkával akár nyugaton is gond nélkül megállná a helyét, hisz amit nyújt, az világszínvonalú.

Royal Silver Kft.
Lenge Péter
értékesítési vezető

Stabil technológiai hátterünk

Szolgáltatási kínálatunk felöleli az internethez kapcsolódó részterületek széles skáláját.

A webfejlesztés, alkalmazásfejlesztés nem létezhet hosting szolgáltatás, domain regisztráció, az igényeket kiszolgáló szerverpark, stabil biztonságtechnikai háttér nélkül.

Egyedi fejlesztések, átgondolt, jól strukturált háttérrendszer, folyamatos képzés, a webfejlesztés újdonságainak nyomon követése jellemzi mindennapi munkavégzésünket.

Arra törekszünk, hogy Partnereink kéréseit támogató ötletekkel, folyamatos együttműködéssel szolgáljuk ki szerver szinten is.

Széchenyi 2020