Közösségi média

A web mindig formálódó, új világában is el akarod érni a vevőidet? Megtervezzük közösségi médiás jelenlétedet és kommunikációdat!

Legyen hatékony megjelenésed a közösségi média világában!

A közösségi médiában rejlő lehetőségek végtelenek!

Számtalan kommunikációs csatorna áll rendelkezésre, amelyekkel megszólíthatod leendő Ügyfeleidet, Vásárlóidat, Partnereidet az Interneten! Facebook, Twitter, Pinterest, YouTube, Vimeo, Hírlevél, E-mail marketing, Mobilalkalmazás, SEO - (keresőoptimalizás), Statisztikák elemzése - és még sorolhatnánk...

Hallottál már ezek kombinációjáról?

Egy igazi mátrix! Te is így gondolod? Vagy hallani sem akarsz róla?

Ezek vezethetnek el leendő Ügyfeleidhez, Vásárlóidhoz, Partnereidhez.

Nem, kell, hogy idő hiányában lemondj arról, hogy vállalkozásodnak még több üzletet, bevétel hozzon. Mi átvállaljuk a közösségi média kezelésével járó feladatokat, így mindennapi üzleti tevékenységedre koncentrálhatsz. Kreatív tervekkel, ötletekkel, egyedi ajánlatokkal, promóciókkal, nyereményjátékokkal szólíthatod meg üzleti partnereidet és leendő ügyfeleidet.

Mi ebben segítünk Neked és Vállalkozásodnak.

Hívj minket most, kérj ajánlatot, lépj magasabb szintre az üzleti kommunikációdban!

Villámgyors stratégiát tervezünk cégednek!

A világhálón és a közösségi oldalalkon való jelenlét ma már minden ember számára természetes dolog. De elgondolkoztál-e már azon, mint cégvezető, vállalkozó, hogy milyen lehetőségeket rejt magában üzleti szempontból a közösségi média olyan titokzatosnak tűnő, ugyanakkor egyre dinamikusabban fejlődő világa?

Mi, akik weboldalak fejlesztésében szerzett közel 10 éves tapasztalataink kapcsán a mindennapokban tapasztaljuk meg a közösségi mediában rejlő értékeket, kihívásokat, úgy döntöttünk, hogy tudásunkat a Te céljai mellé állítjuk társként.

Így a közös tervezés és a célok megfogalmazása után együtt nekivághatunk az útnak.

 • A mindennapok során Neked nem kell mást tenned, mint vállalkozásodat mozgásban tartani.
 • Napi tevékenységed mellett nyugodtan hátradőlhetsz: a terhet, a feladatokat levesszük a válladról.
 • A közösségi média bármely csatornáját, csatornáit választod, a hozzá kapcsolódó feladatokat mi végezzük el helyetted!
 • Az információk áramlása olyan mértékű a világhálón, hogy csak tudatos, tervezett kommunikációval lehet erős, fejlődőképes üzletet mozgásban tartani, új ügyfeleket, partnereket szerezni, szolgáltatásokat, árut értékesíteni.
 • Ehhez nyújtunk segítő kezet Neked, vállalkozásodnak.

Válassz közösségi csomagjaink közül!

Alap csomag

Kisvállalkozások, kezdő üzletemberek számára is kiváló befektetés már az első üzleti időszakban a közösségi média. Így a cég együtt növekedik az Őt megismerő és vele kapcsolatot építő partnereivel, vásárlóival.

Haladó csomag

A már tapasztalt, folyamatosan bővülő ügyfélkörrel rendelkező vállalkozások számára egy új célcsoport megszólítása, a bővülő partneri kapcsolatok megfelelő kommunikációja nagyobb feladat elé állítja a cégvezetést.

Profi csomag

Egy nagy márka, egy multinacionális cég alapvető kommunikációs feladata a célközönség, a vásárlók folyamatos megszólítása új ajánlatokkal, nyereményjátékokkal, promóciós anyagokkal.

Megtervezzük vevőszerző közösségi oldaladat! Jelentkezz!

  Hol szeretnél megjelenni?

  Melyik csomagunkat választod?

  Van kérdésed? Írd meg!

  A “Kitöltöttem mindent, elküldöm” gomb megnyomásával hozzájárulást adsz ahhoz, hogy munkatársunk megkeressen e-mailben vagy telefonon, valamint elfogadod az Adatvédelmi Szabályzatunkat. A megadott adataidat bizalmasan kezeljük, harmadik fél részére semmilyen körülmények között sem adjuk át.

  Széchenyi 2020