Karrier

Ötletembereket, kreatívokat, fiatal tehetségeket keresünk!

Mindig szükségünk van friss gondolatokra, új szemléletre, kihívásokat keresőkre! Ha az alábbi listában találsz számodra érdekes feladatkört, kattints rá és ha úgy érzed, hogy megfelelsz a leírt elvárásainknak, töltsd ki a pozícióhoz tartozó űrlapot!

Vezető fejlesztő

Ha jó szervező vagy, kiválóan kommunikálsz, mindenki igazi csapatjátékosnak ismer és persze az IT területén is otthonosan mozogsz, akkor köztünk a helyed!

Product Owner

Product ownert keres a Webshark szombathelyi irodájába! Ha járatos vagy a backend fejlesztésben és megfelelsz felsorolt elvárásainknak (hosszú a lista), akkor jelentkezz minél előbb!

NodeJS / Asp.net Core fejlesztő

Keresünk egy jó NodeJS / ASP.NET Core fejlesztőt szombathelyi irodánkba. Ha magadra ismersz a felsorolt elvárások és előnyök alapján, akkor ne habozz, jelentkezz, várunk!

Fullstack fejlesztő

Ismered az Angulart, a Node JS és a Typescript univerzumát, gyakorlott vagy a PHP-ben? Akkor olvass tovább, mert lehet, hogy Te vagy az, akit keresünk!

Jelentkezés az állásra

Személyes adataid

Referenciáid

A maximum feltölthető fájlméret: 5MB.

A maximum feltölthető fájlméret: 5MB.

Please leave this field empty.

A “Kitöltöttem mindent, jelentkezem az állásra!” gomb megnyomásával hozzájárulást adsz ahhoz, hogy munkatársunk megkeressen e-mailben vagy telefonon, valamint elfogadod az Adatvédelmi Szabályzatunkat. A megadott adataidat bizalmasan kezeljük, harmadik fél részére semmilyen körülmények között sem adjuk át.