Karrier

Ötletembereket, kreatívokat, fiatal tehetségeket keresünk!

Mindig szükségünk van friss gondolatokra, új szemléletre, kihívásokat keresőkre! Ha az alábbi listában találsz számodra érdekes feladatkört, kattints rá és ha úgy érzed, hogy megfelelsz a leírt elvárásainknak, töltsd ki a pozícióhoz tartozó űrlapot!

PM asszisztens

Project manager munkatársunk mellé keresünk egy lelkes fiatal asszisztenst, aki a keze alá tud dolgozni, ki tudja segíteni a mindennapi munkájában. Fontos, hogy tudj csapatban és önállóan is dolgozni! A fejlődési lehetőség megvan, mert asszisztensből PM lehetsz Te is, csak Rajtad áll!

Backend developer

Szereted a változatos feladatokat és szakmai kihívásokat? Fejlődni szeretnél? Nálunk fiatalos légkör és rugalmas időbeosztás mellett élheted ki kreativitásodat és precízitásodat.

Key account

Szeretsz Ügyfelekkel egyeztetni? Ismered a webet? Tudod, mi az, ami jó lehet egy Partnernek? Tudod, hogy hogyan kell megjelennie egy adott témakörnek a Neten?

 

Linux rendszergazda

Munkájára igényes, megbízható, főállású Linux rendszergazdát keresünk szombathelyi irodánkba.

Frontend developer

Folyton kutatod a neten az új lehetőségeket, amiket aztán a gyakorlatban is szívesen alkalmazol? Kisujjadban van a reszponzív fejlesztés? Akkor írj nekünk, azonnal találkozni akarunk Veled!

Webdesigner

Szeretnénk egy új kreatív kollégával dolgozni, akivel még szebbek lesznek a munkáink! Te leszel az? Photoshopban otthon vagy? Illustrator sem akadály? Próbáld ki magad!

Jelentkezés az állásra

Személyes adataid

Referenciáid

A maximum feltölthető fájlméret: 5MB.

A maximum feltölthető fájlméret: 5MB.

Please leave this field empty.

A “Kitöltöttem mindent, jelentkezem az állásra!” gomb megnyomásával hozzájárulást adsz ahhoz, hogy munkatársunk megkeressen e-mailben vagy telefonon, valamint elfogadod az Adatvédelmi Szabályzatunkat. A megadott adataidat bizalmasan kezeljük, harmadik fél részére semmilyen körülmények között sem adjuk át.